Wij willen dat kinderen zich optimaal ontwikkelen
en met vertrouwen de wereld in gaan.

Wij streven ernaar een school te zijn waar uw kind met veel plezier naar toe gaat. Een plek waar veiligheid en geborgenheid centraal staan. Met dit uitgangspunt willen wij dat uw kind zich veel vaardigheden eigen maakt en kennis opdoet van de wereld om zich heen. We staan garant voor een stevige basis, zodat uw kind bij het verlaten van onze school voldoende kennis en vaardigheden bezit om succesvol te zijn in het vervolg- onderwijs.

Ons team bestaat uit een directeur, intern begeleiders, groepsleerkrachten, onderwijs- assistenten, een interieurverzorgster en een conciërge.
Gezamenlijk dragen wij zorg voor het onderwijs op de Jorisschool en scheppen de voorwaarden die hieraan ten grondslag liggen.