Aanvang van de lessen

Vijf-dagen-gelijk rooster:
Wij hanteren het vijf-dagen-gelijk rooster.

Groep 1A en groepen 1 t/m 8:
 maandag t/m vrijdag: 8.30 - 14.00 uur

Effectieve leertijd:

Om de effectieve leertijd te verhogen gaat de 1e zoemer 5 minuten voor aanvang van de lestijden, zodat de lessen om 8.30 uur kunnen beginnen! Ouders die hun kind naar de klas brengen worden met nadruk verzocht bij de 2e zoemer de klas te verlaten zodat we dan ook echt om 8.30 uur kunnen beginnen!

Pleinwacht:
Vanaf 8.15 uur is er pleinwacht. Wij verzoeken u de kinderen niet voor die tijd naar school te late
n gaan of te brengen. De kinderen kunnen vanaf 8.15 uur  naar binnen.

Pauze/lunch:
Op onze school hanteren wij het vijf-dagen-gelijk rooster. Dit betekent dat kinderen tussen de middag hun lunch op school gebruiken. Wij vragen ouders hun kind(eren) in een rugtas eten en drinken mee te geven voor de ochtendpauze en voor de lunch. Daarbij vragen wij ouders te letten op gezonde voeding. Kinderen mogen geen soep, snoep of frisdrank meenemen.