Gymnastiek en zwemmen:

Gymlessen:

Alle kinderen krijgen 1 of 2 keer per week gymlessen in sporthal ’t Timpke. De gymnastieklessen worden gegeven door een vakleerkracht.

Voor de gymlessen dienen kinderen een gymbroekje en shirt of een gympakje, gymschoenen zonder zwarte zolen en een paar extra sokken mee te nemen op de dag dat ze gym hebben. Wij vragen ouders ervoor te zorgen dat de gymschoenen, die de kinderen tijdens de gymles dragen, niet overdag gebruikt worden tijdens het spelen. Noteer eventueel de naam van het kind in de gymschoenen en de kleding.

Voor de veiligheid van kinderen tijdens de gymlessen vragen we ouders vriendelijk doch dringend om sieraden als kettinkjes, ringen, armbanden en horloges thuis te laten.

Gymnastiektijden:

• Dinsdag en vrijdag
  • Donderdag
:
 Groepen 3 t/m 8
 Groepen 1 en 2

Schoolzwemmen:

Alle kinderen van de groepen 3 t/m 8 gaan in een bepaalde periode van het schooljaar om de andere week schoolzwemmen in zwembad 't Timpke.

Tijdens deze lessen worden technieken herhaald en eventueel uitgebreid. (Reddingszwemmen, zwemmen in open water, zwemmen in ‘zwemparadijzen’).

Schoolzwemtijden 2020 - 2021:

Groepen 7 en 8:
Groepen 5 en 6: